Mariakilde´s Mandala til barnet

Har du lyst til at gøre noget særligt for dit ufødte barn?

Kan du lide tanken om, at der er mere imellem himmel og jord?

Du kan bestille en Mariakilde Mandala, der er lavet specielt til dit barn.

En Mariakilde Mandala kan bruges som  en personlig gave til det ufødte barn eller til den vordende moder med tanke på at understrege barnets kvaliteter allerede i graviditeten eller som en velsignelse af og gode ønsker for den kommende fødsel for barnet og moderen. Hvis du får den lavet inden fødslen vil den give dig/jer noget smukt at kigge på før, under og efter fødslen.

En Mariakilde Mandala kan også bruges som dåbsgave til barnet. Og kan derfor være en smuk overraskelse til forældrene på dåbsdagen. Du kan også få lavet en personlig mandala som bryllupsgave.

Hvordan bliver en Mariakilde Mandala til?

Jeg sætter mig i ro, i en meditativ tilstand og tuner ind på barnet. Der kan komme symboler, kvalitets ord, tal eller farver frem i bevidstheden. Herefter maler jeg disse ting ind i mandalaen. Gennem symboler og farver kan vi få sjælen i tale. Forståelsen af symbolerne vil kunne “åbne sig” og blive integreret i livet. Jeg skriver lidt på bagsiden om, hvad det kan betyde med de specielle farver og former, der er valgt.

Jeg vil også kunne bruge symboler eller farver, I som forældre selv er glade for eller noget, der har en stærk betydning for jer. Eksempelvis kan jeg bruge jeres fødselsdag: dato, måned og år og/eller barnets terminsdato til at udregne jeres jordlinje og barnets eventuelle jordlinje og bruge tallene til geometriske figurer, som kan have forskellige betydninger. Hvis I ved, om det er en pige eller dreng eller hvis I ved hvad barnet skal hedde, kan jeg også omsætte den viden til farver og former.

 

En Mariakilde Mandala er udført på et stykke 30×30 cm akvarelpapir malet med gouachefarver. Den får et tyndt lag fiksativ, når den er færdig, så den holder bedre. Du kan få mandalaen, som den er uden passepartout eller med en passepartout ramme 50×50 cm for et ekstra beløb. Du kan evt. selv få lavet en passepartout efter mål f.eks. hos hennetec.dk

Du må meget gerne bestille i god tid inden, du skal bruge mandalaen, gerne 3-4 uger. Jeg arbejder som jordemoder ved siden af. Da det er en kreativ proces, kan den godt tage kortere eller længere tid end forventet, processen har sit eget tempo.

Mandala til barnet

Mandala til barnet

Mandala til barnet