Mariakilde’s Lukning af kroppen.

Mariakilde Lukning er en ceremoni, der foregår i dit hjem ca. 30-40 dage efter fødslen. Den er tænkt som omsorg til dig, der som nybagt moder skal drage omsorg for et nyfødt barn eller til dig der har født og mistet din barn. Din krop har båret dit barnet i ca. 9 måneder og åbnet sig for at føde dit barn, denne ceremoni er for at ære din krop og din kraft og hjælpe dig til at mærke dig selv og dine grænser.

Mariakilde Lukning er en ceremoni, hvor jeg laver klangbad og rebozolukning af kroppen på dig, der har født. Jeg kommer i dit hjem og kan i fællesskab med dine veninder give dig omsorg, hvor de f.eks. kan tilbyde: fodmassage, et sundt og energirigt måltid og at passe den lille ny, mens du modtager lukningen. Det er tænkt som et ritual i et kvindefællesskab, der afslutter den meget åbne tilstand din krop og sjæl har været i, så du bedre kan centrere dig i dagligdagen. Varighed ca. 2 timer

Mariakilde Lukning indeholder:

1. Klangbad

Med barselkvinden i centrum på en madras på gulvet spiller jeg på klangskåle/syngeskåle både på og ved siden af kroppen, jeg bruger også stemmen til healing. Vi kan synge en styrkende hjertesang sammen og/eller lave chanting, hvor alle deltagere synger. Klangskålenes toner og overtoner kan høres med øret og vil samtidig vibrere ind igennem kroppen. Klangskålenes lyd kan få hjernebølgerne ned i en langsommere frekvens – alfabølger, så det skaber ro og kan blive meditativt. (Det er ikke terapeutisk behandling)

2. Rebozolukning

Rebozo lukning efter fødslen

Rebozolukning kommer fra Mexico. Det foregår på en madras på gulvet. Først laver jeg afspændings-rebozo, derefter en lukning af de store led i kroppen.

Inspirationen kommer fra den mexicanske jordemoder Naolí, som jeg mødte første gang i USA i år 2000. Hvis der er nogle af dine veninder, der også har lyst til at give massage/berøring, f.eks. hånd- eller fodmassage, kan det gøres her inden selve lukningen af kroppen.